© 2015 VOF de Nieuwe Morsch Diner, Borrel, Private Dining, Partijen Persoonlijk en knus restaurant in Leiden hoge kwaliteit voor een goede prijs
de Nieuwe Morsch Leiden HOME ROUTE & CONTACT MENU ARRANGEMENTEN RESERVEREN

Inschrijven MenuMail

Email Format
Bij de Nieuwe Morsch wordt er niet gewerkt met vaste menukaarten, maar met een regelmatig wisselend driegangen KeuzeMenu voor € 25,- en een dagelijks wisselend driegangen MorschMenu voor € 21,50. Het MorschMenu vindt u dagelijks  op de krijtborden, of u kunt contact met ons opnemen. Hieronder vindt u het driegangen KeuzeMenu. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de wisselende menu’s? Schrijft u zich dan in voor de MenuMail hiernaast.
Dessert van de chef Rode Mulfilet Mozarella en Parmaham

Driegangen KeuzeMenu

Stel uw eigen driegangen menu samen voor € 26,50 een tweegangen menu voor € 21,50 Voor Keuze uit: Gerookte zalm geparfumeerd met Talisker whisky op een salade van amsterdams vet, radijs en komkommer. Dungesneden Kalfsvlees met een anti-boise, Parmezaanse kaas en citroen-olie. Tarte tatin van Venkel met een kruidige salade en gebrand amandelschaafsel. Soep van de dag Hoofd Keuze uit: Kabeljauwfilet met aardappelmousseline, seizoensgroente en een saffraan- witte wijn saus. Duo van Rund: Sucade en Biefstuk met aardappelmousseline, seizoensgroente en een rozemarijn-knoflook jus. Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie, overgoten met een basilicumroomsaus en gergilde groente. Dessert Keuze uit Chocolade Lava cake met gezouten karamel, pompoentoffee en boerenroomijs Vanille Crème Brûlée met een bolletje aardbeien- cheesecake sorbetijs. IJsterrine: drie soorten sorbetijs in een jasje van marsepein.
MENU
NAVIGATIE MENU
© VOF de Nieuwe Morsch 2015
De Nieuwe Morsch is vanaf heden gesloten. Voor het afhuren van de ruimte voor private dining en partijen kunt u contact opnemen via info@bootjesenbroodjes.nl
OPENINGSTIJDEN

Driegangen KeuzeMenu

Stel uw eigen driegangen menu samen voor € 26,50 een tweegangen menu voor € 21,50 Voor Keuze uit: Gerookte zalm geparfumeerd met Talisker whisky op een salade van amsterdams vet, radijs en komkommer. Dungesneden Kalfsvlees met een anti-boise, Parmezaanse kaas en citroen-olie. Tarte tatin van Venkel met een kruidige salade en gebrand amandelschaafsel. Soep van de dag Hoofd Keuze uit: Kabeljauwfilet met aardappelmousseline, seizoensgroente en een saffraan- witte wijn saus. Duo van Rund: Sucade en Biefstuk met aardappelmousseline, seizoensgroente en een rozemarijn-knoflook jus. Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie, overgoten met een basilicumroomsaus en gergilde groente. Dessert Keuze uit Chocolade Lava cake met gezouten karamel, pompoentoffee en boerenroomijs Vanille Crème Brûlée met een bolletje aardbeien- cheesecake sorbetijs. IJsterrine: drie soorten sorbetijs in een jasje van marsepein.