© 2015 VOF de Nieuwe Morsch Diner, Borrel, Private Dining, Partijen Persoonlijk en knus restaurant in Leiden hoge kwaliteit voor een goede prijs
de Nieuwe Morsch Leiden HOME ROUTE & CONTACT MENU ARRANGEMENTEN RESERVEREN

Inschrijven MenuMail

Email Format
Bij de Nieuwe Morsch wordt er niet gewerkt met vaste menukaarten, maar met een regelmatig wisselend driegangen KeuzeMenu voor € 25,- en een dagelijks wisselend driegangen MorschMenu voor € 21,50. Het MorschMenu vindt u dagelijks  op de krijtborden, of u kunt contact met ons opnemen. Hieronder vindt u het driegangen KeuzeMenu. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de wisselende menu’s? Schrijft u zich dan in voor de MenuMail hiernaast.
Dessert van de chef Rode Mulfilet Mozarella en Parmaham

Driegangen KeuzeMenu

Stel uw eigen driegangen menu samen voor € 25,00 een tweegangen menu voor € 21,00 of een los hoofdgerecht voor € 16,00 Voor Keuze uit: Gerookte zalm geparfumeerd met Talisker Whisky, met een salade van Amsterdams vet, radijs en komkommer. Rundercarpaccio met gemarineerde tomaatjes, pepita’s, parmezaanse kaas en een balsamicocrème. Okonomiyaki (Japanse pannekoek) met kip teriyaki, gebakken kwartelei en basilicum. Gegrilde soja tofu op een spinaziesalade, met eenr radijssalsa en gerooste sesam. Hoofd Keuze uit: Vangst van de dag met aardappel koekjes en een saffraan- witte wijn saus. Gebakken Biefstuk met een kruidige mousseline, seizoensgroente en een knoflook-rozemarijn jus. Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie, overgoten met een basilicumroomsaus en gergilde groente. Dessert Keuze uit IJspalet:  drie soorten sorbetijs met slagroom. Frambozen cheesecake met boerenroomijs. Aardbeiensoepje met vanille ijs, aardbeienmarshmallow en een basilicum coulis.
MENU